si eu vreau o fata care ejaculeaza puternic,e o fantezie mai veche,daca ma poate ajuta cineva?
astept propuneri la clit_lover_69@yahoo.com
astept propuneri la clit_lover_69@yahoo.com
OFER CUNILINGUS(LING PIZDA) PANA LA ORGASM TUTUROR FEMEILOR DIN ORADEA CARE AU LOC DE INTALNIRE SUNATIMA LA 0745831717 SI NU VETI REGRETA GARANTEZ SATISFACTIE MAXIMA SI DISCRETIE ABSOLUTA ....RASPUND NUMAI LA TEL SAU TRITETI SMS.(NU RASPUND LA NR DE TEL ASCUNSE)
Tu esti o persoana sacra
tu esti mort
si nu traiesti
pe acest pamânt
eu am raspuns
cu un surâs pe buze
eu nu traiesc pe acest
pamânt
locuinta mea este în cer
tu esti mort
si nu traiesti
pe acest pamânt
eu am raspuns
cu un surâs pe buze
eu nu traiesc pe acest
pamânt
locuinta mea este în cer
Hello K0KA! Vin in iulie in Caraibe... destul de aproape de tine. Vii si tu daca te invit?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2008. 12. 31. miercuri 20:04)!)
2008. 12. 31. miercuri 20:04
Eu de pilda...ai curaj?
A propos: locuiesc in SUA, ai bani sa treci "balta"...?
de ce? va este rusine sa cititi si alte ziare...?
ar fi cu cea mai mare placere...!!!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2008. 12. 31. miercuri 20:04)!)
2008. 12. 31. miercuri 20:04
Eu de pilda...ai curaj?
preluat din libertatea..Alina Plugaru..hehe
“Sunt o adolescentă speriată. Am o scurgere urât mirositoare, deşi nu mi-am început viaţa sexuală. M-am consultat cu prietena mea cea mai bună, dar nu ştie ce sfat să-mi dea. Ce să fac? Îmi este ruşine.”
Cu mulţumiri anticipate, T.D., Bacău.
Vorbeşte cu mama ta, ea e cea mai sinceră prietenă. Mergeţi împreună la medicul de familie sau direct la un cabinet de ginecologie. Şi nu te speria: ai dreptul la confidenţialitate. Există posibilitatea să vorbeşti cu doctorul între patru ochi. Dacă tu doreşti, nici o informaţie din fişa ta medicală nu va fi comunicată altei persoane. Cel mai indicat moment pentru vizita la ginecolog e imediat după menstruaţie. Atunci, sânii şi ovarele sunt sensibile la palpare şi nu există sânge menstrual care să modifice analizele. (Click aici pentru răspunsul la mesajul lui tanasescu (2009. 01. 11. duminică 15:35)!)
2009. 01. 11. duminică 15:35
Cu mulţumiri anticipate, T.D., Bacău.
Vorbeşte cu mama ta, ea e cea mai sinceră prietenă. Mergeţi împreună la medicul de familie sau direct la un cabinet de ginecologie. Şi nu te speria: ai dreptul la confidenţialitate. Există posibilitatea să vorbeşti cu doctorul între patru ochi. Dacă tu doreşti, nici o informaţie din fişa ta medicală nu va fi comunicată altei persoane. Cel mai indicat moment pentru vizita la ginecolog e imediat după menstruaţie. Atunci, sânii şi ovarele sunt sensibile la palpare şi nu există sânge menstrual care să modifice analizele. (Click aici pentru răspunsul la mesajul lui tanasescu (2009. 01. 11. duminică 15:35)!)
koka n-am inteles nimik din posturile tale fi si tu mai explicita
koka n-am inteles nimik din posturile tale fi si tu mai explicita
E o chestie marfa cand ejaculeaza femeia cu toate ca odata mi-am luat schema in timp ce ii dadeam limbi unei-a a avut orgasm si yo sa fiu viteaz am continuat ce sa crezi mi-a tras o spalare de ochii de n-am mai vazut
de atunci m-am prins cand sa ma feresc in rest mi se pare chiar ok e cam aiurea ca tre sa stai sa schimbi la lenjerii da asta e riscurile meseriei v-am pupat si astept in continuare sa vad ce parereri mai au si altii
de atunci m-am prins cand sa ma feresc in rest mi se pare chiar ok e cam aiurea ca tre sa stai sa schimbi la lenjerii da asta e riscurile meseriei v-am pupat si astept in continuare sa vad ce parereri mai au si altii
si eu ..si nu intodeauna este confortabil..este 100% orgasm, restul sunt impuritati
..la mine, nu o data am fost retinuta sa nu -mi sperii partenerul, la inceput .acum e ok, ne cunoastem mai bine.
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui urashi (2008. 11. 27. joi 15:56)!)
..la mine, nu o data am fost retinuta sa nu -mi sperii partenerul, la inceput .acum e ok, ne cunoastem mai bine.
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui urashi (2008. 11. 27. joi 15:56)!)
Eu de pilda...ai curaj?
da-mi si mie coordonatele unei fete care poate si cu sigureanta voi fi capapil...
de ceav timp imi doresc o fata care sa faca asta... poate ma ajuti tu sa gasesc
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2008. 12. 10. miercuri 23:11)!)
de ceav timp imi doresc o fata care sa faca asta... poate ma ajuti tu sa gasesc
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2008. 12. 10. miercuri 23:11)!)
sunt destule, dar nu avem barbati capabili...
ador fetele astea... pacat sa nu sunt asa multe...!
ce parere aveti despre squirt, cat % este piss, cat % orgasm?

urashi

Dangeros