Cea mai comună problemă legat de terminarea actului sexual este unde să ejaculeze băiatul. Cei mai mulţi ar prefera în gura fetei, dar cele mai multe fete resping ideea. Ce e de făcut? Voi ce credeţi? Credeţi că ejacularea pe sâni, pe fund sau alte locuri e de ajuns pentru bărbaţi?
ARATA-MI O FEMEIE,RISIPITOARE IN SEX
DACA FATA POFTESTE IN GURA, NU POTI S-O REFUZI. MACAR DIN CURIOZITATE ORICE FATA VREA SA GUSTE SPERMA, POATE II PLACE, POATE NU II PLACE. DACA II PLACE VA CERE DE FIECARE DATA O "PORTIE" SAU MAI MULTE. MIE MI-AR PLACEA O ASEMENEA FATA. DACA NU II PLACE, II CERI SA TE LASE SA-TI DAI DRUMUL PE CORPUL EI SI SA O INTINDA PE EA SAU IN FUNDULET (VORBA MONICAI C.) !
Salut tuturor şi toate cele bune!
M-am atins de prezentul "stilou virtual" tocmai în această temă fiindcă sunt puţin nedumerită în ceea ce priveşte titlul acestei teme ("Băieţii unde să ejaculeze după sex" ).După ce consider amintita ejaculare parte componentă a actului sexual, nu înţeleg cum ar putea ea să se consume după "finish", adică "după sex"?!
N-ar fi mai corect pur şi simplu: Unde să ejaculeze băieţii?
V-am pupat: Cathleen
M-am atins de prezentul "stilou virtual" tocmai în această temă fiindcă sunt puţin nedumerită în ceea ce priveşte titlul acestei teme ("Băieţii unde să ejaculeze după sex" ).După ce consider amintita ejaculare parte componentă a actului sexual, nu înţeleg cum ar putea ea să se consume după "finish", adică "după sex"?!
Poate că aceasta ar fi ceea mai agreabilă soluţie?
...dar nici acestea n-ar avea "gust de nămol"!

Presupunând o bună înţelegere între "părţi" se poate ejacula şi într-o parte şi într-alta!

Buna Cathleen ..vroiam sa imi spun si eu parerea asupra subiectului acesta ..Eu pot spune din experienta proprie si una foarte bogata ca eu nu am si nici nu am avut o zona preferata unde sa sa ejaculez ,,lapticul" chestia asta vine de la sine si depide f mult pozitia in care se afla barbatul si bineanteles femeia....consider ca ejacularea trebuie sa fie placuta de ambele sexe . pupik si bafta multa ... Nicholas
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathleen (2007. 11. 26. luni 20:35)!)
2007. 11. 26. luni 20:35
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathleen (2007. 11. 26. luni 20:35)!)
Salut tuturor şi toate cele bune!
normal este sa ejaculezi in vagin,dar este super sa ejaculezi si pe sini,gura.....este gustoasa sperma.
Citindu-e, dragă lajos2007, mi s-au conturat două imagini foarte interesante
1.Eşti "posesoare" a unei păsărici, a doi sâni cu tendinţe antigravitaţionale "gravaţi" cu şiroaie abundente de ejaculat, a unei guri nerăbdătoare, înfometate de spermă etc.
Ideea asta veni după spusele tale, cum că sperma ar fi gustoasă
Ori...
2.Eşti un băiat foarte econom cu averea ta "intimă": recuperezi bunurile ejaculate pe "vagin (...)sâni, gură", prin a linge harnic şi neobosit toate colţişoarele unde ar fi putut ajunge preţiosul material
Bineînţeles, toate acestea constituie o glumă pe seama ta, dragă lajos2007. Eşti binevenit(ă
pe site, îţi urez distracţie plăcută.

(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui lajos2007 (2007. 12. 03. luni 11:14)!)
2007. 12. 03. luni 11:14
1.Eşti "posesoare" a unei păsărici, a doi sâni cu tendinţe antigravitaţionale "gravaţi" cu şiroaie abundente de ejaculat, a unei guri nerăbdătoare, înfometate de spermă etc.
Ideea asta veni după spusele tale, cum că sperma ar fi gustoasă
Ori...2.Eşti un băiat foarte econom cu averea ta "intimă": recuperezi bunurile ejaculate pe "vagin (...)sâni, gură", prin a linge harnic şi neobosit toate colţişoarele unde ar fi putut ajunge preţiosul material
Bineînţeles, toate acestea constituie o glumă pe seama ta, dragă lajos2007. Eşti binevenit(ă
pe site, îţi urez distracţie plăcută.

(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui lajos2007 (2007. 12. 03. luni 11:14)!)
normal este sa ejaculezi in vagin,dar este super sa ejaculezi si pe sini,gura.....este gustoasa sperma.

AS VREA SA DAU LA PUSTOAICE DE LICEU PRAJITURA CU JELEU ! HAHAHAHAHA !

io zic ca in gurita iei
Cum adică: gagica ta n-are cumva pizdă?!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui badyon (2008. 06. 28. sâmbătă 19:31)!)
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui badyon (2008. 06. 28. sâmbătă 19:31)!)
dupa sex cel mai atractiv este sa iti dai drumul pe fata partenerei...:P
toti credeti cae placut sa ejaculati in gurita ei.......dar sa va intrb ceva: dupa ce ejaculati in gura ei, si ea vrea sa fie sarutata in acel moment??
eu sunt de parere ca "juniorii" tre sa fie trimisi acolo unde le e locul.....adica in vagin!
eu sunt de parere ca "juniorii" tre sa fie trimisi acolo unde le e locul.....adica in vagin!
in pizda improvizata

cheater

linda
Kelly Wells