maleficu19lover_boy
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelreny (2010. 08. 26. joi 05:13)!)
BUNA DACA DORITI SA SOCIALIZATI SI SA CUNOASTETI CUNOASTETI CUPLURI DE SWINGERI DIN BRASOV SI IMPREJURIMI DETINEM O LOCATIE RETRASA LANGA BRASOV CARE MOMENTAN FUNCTIONEAZA CA PENSIUNE CU 6 CAMERE BAR SI TERASA SI DORIM SA O TRANSFORMAM IN LOC DE INTALNIRE PENTRU SWINGERI.PENTRU DETALII oanamaria2@yahoo.com
..de unde esti? sper ca esti facata:> ce propui?
:>
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xmajom (2010. 11. 14. duminică 18:45)!)
:>
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xmajom (2010. 11. 14. duminică 18:45)!)
fotograf 26 ani exp in fotografia de moda realizez pictoriale foto,eventual filmari pentru doamne,cupluri,party grup.Contact la eriko.fashion@gmail.com.
40 de ani divortat studii superioare caut pentru casatorie,parteneriat doamna 38-45 de ani,poate avea si un copil,dezinhibata,activa sexual,bisexuala,sex oral,triolism,ofer libertate sexuala totala in schimbul imaginii decente in exterior.Contact la eriko.fashion@gmail.com
cuplu roma...cautam fata bisex
cuplu casatorit din brasov cautam cuplu casatorit cu varsta de peste 35 de ani .id cornelnederland@yahoo.com
e ceva cuplu bi,fata ce cauta un baiat pt sex oral?..........euptcuplurieu@yahoo.com..........arad tim bihor
sunt dispus sa ma bag intr-un cuplu chiar daca eu nu am jumatate dar vreau sa o facem in 3 cine doreste sa ma contacteze pe l_lorentzo asta e id meu sunt curat si discret timisoara mehedinti rog seriozitate ...ceau
pentru cornelreny scrie-ne la norbi3030
cupluri,fete,doamne singure sau casatorite dornice se sex,discretie si seriozitate maxima,judetul satu mare,sunt tanar 25ani,ador sexul,sexul oral,sexul anal,sunt curat,am ochi caprui,par brunet,88kg,170cm inaltime,sunt ras peste tot,sau mi-l las scurt,apelatzi la mine daca vretzi sa petreceti cateva ore placute cu mine,loc am,dar putem s-o facem si in alta parte,afara,masina etc,astept mesajele voastre private pt ce-i interesatzi!
barbat 1 90 inaltime dragut curat aspect fizic placut cu bun simt ...caut doamna sau cuplu care cauta un tip singur din constanta sau mangalia pt relatie discreta sex in trei..........ma puteti contacta pe adresa de mail....hhighland31@yahoo.com
sau din bucuresti....
4o de ani,divortat,studii superioare,caut pt casatorie doamna 28-42 de ani,poate avea si un copil,dezinhibata,activa sexual,bisexuala,sex oral,triolism,ofer libertate sexuala totala.Contact mail:eriko.fashion@gmail.com
casatoriti ,cautam cuplu peste 35 ani .ne puteti gasi la cornelnederland@yahoo.com.
cuplu casatorit ,discret cautom cuplu casatorit cu varsta peste 35 ani,discretie maxima ,id cornelnederland@yahoo.com
dac doresti intra pe id .padurean.liviu@yahoo.com multumesc si as dori sa putem vorbi!!?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui gygoloweb (2010. 09. 22. miercuri 17:10)!)
2010. 09. 22. miercuri 17:10
sunt gygolo si te astept la idiul pysyingerash pentru a ne intilni sa ne satisfacem placerile fara prejudecati fara bani
buna rau!!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui nudis par (2009. 11. 20. vineri 13:03)!)
2009. 11. 20. vineri 13:03
Cautam cupluri educate, care stiu ce inseamna swinger adevarat.
Ertelmisegi parokat keresunk akik tudjak mit jelent a swinger
Ertelmisegi parokat keresunk akik tudjak mit jelent a swinger
ce place sa faci bi?? lasa adresa id vostru!!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelreny (2010. 08. 26. joi 06:14)!)
dac esti bine dotata curat putem voebi !?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui gygoloweb (2010. 09. 22. miercuri 17:10)!)
2010. 09. 22. miercuri 17:10
sunt gygolo si te astept la idiul pysyingerash pentru a ne intilni sa ne satisfacem placerile fara prejudecati fara bani

nudis par

mukk75
Jaye