sau din bucuresti....
barbat 1 90 inaltime dragut curat aspect fizic placut cu bun simt ...caut doamna sau cuplu care cauta un tip singur din constanta sau mangalia pt relatie discreta sex in trei..........ma puteti contacta pe adresa de mail....hhighland31@yahoo.com
cupluri,fete,doamne singure sau casatorite dornice se sex,discretie si seriozitate maxima,judetul satu mare,sunt tanar 25ani,ador sexul,sexul oral,sexul anal,sunt curat,am ochi caprui,par brunet,88kg,170cm inaltime,sunt ras peste tot,sau mi-l las scurt,apelatzi la mine daca vretzi sa petreceti cateva ore placute cu mine,loc am,dar putem s-o facem si in alta parte,afara,masina etc,astept mesajele voastre private pt ce-i interesatzi!
pentru cornelreny scrie-ne la norbi3030
sunt dispus sa ma bag intr-un cuplu chiar daca eu nu am jumatate dar vreau sa o facem in 3 cine doreste sa ma contacteze pe l_lorentzo asta e id meu sunt curat si discret timisoara mehedinti rog seriozitate ...ceau
e ceva cuplu bi,fata ce cauta un baiat pt sex oral?..........euptcuplurieu@yahoo.com..........arad tim bihor
cuplu casatorit din brasov cautam cuplu casatorit cu varsta de peste 35 de ani .id cornelnederland@yahoo.com
cuplu roma...cautam fata bisex
40 de ani divortat studii superioare caut pentru casatorie,parteneriat doamna 38-45 de ani,poate avea si un copil,dezinhibata,activa sexual,bisexuala,sex oral,triolism,ofer libertate sexuala totala in schimbul imaginii decente in exterior.Contact la eriko.fashion@gmail.com
fotograf 26 ani exp in fotografia de moda realizez pictoriale foto,eventual filmari pentru doamne,cupluri,party grup.Contact la eriko.fashion@gmail.com.
..de unde esti? sper ca esti facata:> ce propui?
:>
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xmajom (2010. 11. 14. duminică 18:45)!)
:>
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xmajom (2010. 11. 14. duminică 18:45)!)
BUNA DACA DORITI SA SOCIALIZATI SI SA CUNOASTETI CUNOASTETI CUPLURI DE SWINGERI DIN BRASOV SI IMPREJURIMI DETINEM O LOCATIE RETRASA LANGA BRASOV CARE MOMENTAN FUNCTIONEAZA CA PENSIUNE CU 6 CAMERE BAR SI TERASA SI DORIM SA O TRANSFORMAM IN LOC DE INTALNIRE PENTRU SWINGERI.PENTRU DETALII oanamaria2@yahoo.com
maleficu19lover_boy
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelreny (2010. 08. 26. joi 05:13)!)
maleficu19lover_boy jud arges
CAUT BARBAT BISEX 17-20CM,CURAT,DISCRET,RECEPTIV LA NOU.EU SINT DOCIL,DORNIC DE NOU,ADEPT SEXULUI ORAL,MASTURBARE...PUTEM BEA O CAFEA LA TINE DACA AI LOC SI VEDEM CEEA CE NE PLACE
.DETALII CU FOTO SI DETALII LA cristescupaulica@yahoo.com
.DETALII CU FOTO SI DETALII LA cristescupaulica@yahoo.com
OFER CUNILINGUS(LING PIZDA) PANA LA ORGASM TUTUROR FEMEILOR DIN ORADEA CARE AU LOC DE INTALNIRE SUNATIMA LA 0745831717 SI NU VETI REGRETA GARANTEZ SATISFACTIE MAXIMA SI DISCRETIE ABSOLUTA ....RASPUND NUMAI LA TEL SAU TRITETI SMS.(NU RASPUND LA NR DE TEL ASCUNSE)
OFER CUNILINGUS(LING PIZDA) PANA LA ORGASM TUTUROR FEMEILOR DIN ORADEA CARE AU LOC DE INTALNIRE SUNATIMA LA 0745831717 SI NU VETI REGRETA GARANTEZ SATISFACTIE MAXIMA SI DISCRETIE ABSOLUTA ....RASPUND NUMAI LA TEL SAU TRITETI SMS.(NU RASPUND LA NR DE TEL ASCUNSE)
cuplu . cautam cuplu id cornelnederland@yahoo.com
tanar 28 ani, curat si foarte atent, caut partenera din Ploiesti pentru swing
id mess: mmoshu83
id mess: mmoshu83
tanar 32 de ani din bucuresti , dragut , atent . cu mult bun simt , caut cuplu din bucuresti pt. momente deosebite . astept un semn la dan.bucuresti32@yahoo.com

nudis par

virginfucker
Vladimira