salut,de unde esti? eu satu mare uite un id adi28sm
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cristescupaulica (2011. 04. 22. vineri 19:45)!)
2011. 04. 22. vineri 19:45
CAUT BARBAT BISEX 17-20CM,CURAT,DISCRET,RECEPTIV LA NOU.EU SINT DOCIL,DORNIC DE NOU,ADEPT SEXULUI ORAL,MASTURBARE...PUTEM BEA O CAFEA LA TINE DACA AI LOC SI VEDEM CEEA CE NE PLACE
.DETALII CU FOTO SI DETALII LA cristescupaulica@yahoo.com
.DETALII CU FOTO SI DETALII LA cristescupaulica@yahoo.com
bunaaaa!! si noi cautam ce cautati si voi ! vrem sa facem intr-un fel sa ne cunoastem problema este timpul si distanta eu am 39 ea 31 am facut swing doar o singura data si sintem din giurgiu fff curati discreti de gasca etc vreo idee????
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelute4 (2012. 04. 02. luni 09:47)!)
2012. 04. 02. luni 09:47
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelute4 (2012. 04. 02. luni 09:47)!)
cuplu casatorit ,discret cautom cuplu casatorit cu varsta peste 35 ani,discretie maxima ,id cornelnederland@yahoo.com
Add la king_razvan26
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui alexclau36 (2011. 01. 04. marţi 08:46)!)
2011. 01. 04. marţi 08:46
sal,
tanar dragut, dotat 22 cm, in cautarea unei aprtenere pt a forma un cuplu, sunt dispus si pt cuplurile in cautare de tip singur
tanar dragut, dotat 22 cm, in cautarea unei aprtenere pt a forma un cuplu, sunt dispus si pt cuplurile in cautare de tip singur
buna!suntem un cuplu din satu mare si am dori sa cunoastem un cuplu din apropiere,id-ul nostru de mess este ...cuplunousm...
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cunilingus (2011. 01. 20. joi 19:52)!)
2011. 01. 20. joi 19:52
Ofer cunilingus tuturor fetelor si femeilor singure din oradea care au loc de intalnire nu vreau si nu cer nimic in schimb o fac de placere sunatima la tel 0745.831.717 si nu veti regreta garantez satisfactie maxima si discretie absoluta (NU RASPUND LA NR ASCUNSE)
Caut fete dornice de o aventura discreta, cu o persoana ok din toate punctele de vedere din zona Ploiesti, Buzau, Targoviste. id. v.agapie
caut fete sau cupluri pt sex total
Open-minded, dotat, viril, imaginativ, educat, discret, pentru o relatie cu o femeie sau cuplu matur din Constanta sau apropiere. Seriozitate maxima. Id mess efect_imediat@yahoo.com
tanar 29 ani doresc sa cunosc cupluri pentru sex sau doamne dornice. nu conteaza varsta.[ofer si sex oral] preferabil din jud. bacau
baiat - vreau sex in grup - putem discuta pe e-emeil - vulturulxxxl@gmail.com
caut fata bi
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui mirelus (2012. 06. 15. vineri 15:44)!)
2012. 06. 15. vineri 15:44
cuplu serios discret si cu bun simt cautam un cuplu pereche pentru nebunii
pt cornelreny astept contact
buna sunt un sclav bdsm din brasov,31 ani f frumos.caut stapane sau cupluri de stapani.lvilcu@ymail.com
aloooo
sunt cupluri pe acest site?
tanar 23 de ani 20 cm,ofer sex mai ales milf yogeorge89@yahoo.com
cuplu serios discret si cu bun simt cautam un cuplu pereche pentru nebunii
doar pentru cupluri si doamne,id STELI_2012
Cuplu de 46-32 ani .cautam cupluri asemanatoare ,din Satu-Mara, MSN,,cunu@hotmail.hu,,,---Skype,,macika336,,,
Baiat 24ani ,bi activ ,imi place sa fac si oral , dotat 19cm vreau sa cunosc cuplu bi sau hetero pt placeri sexuale , sunt foarte discret
Domn manierat inalt curat bn dotat 19cm vreau sa cunosc cuplu ptr placeri sexuale rog discretie

nudis par

Szőlőfürt
Veronika L