Bun comentariu...asteptam si altele la fel de inteligente !
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui nepotu (2011. 01. 25. marţi 20:15)!)
2011. 01. 25. marţi 20:15
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui nepotu (2011. 01. 25. marţi 20:15)!)
Buna seara! Nu inteleg de ce se face confuzie intre un sexolog si "profa de sex" Laura Andresan? Un sexolog stie ca inhibitia, frustrarea si placerea sexuala sunt interpretate de creier si doar acolo; partea fizica este mecanica; se produce doar lucru mecanic si atat; intensitatea, durata si multe altele difera; Laura nu este sexolog si nimic din ceea ce spune ea nu poate fi supus rigorii stiintifice. Ea nu face altceva decat sa trezeasca imaginatiacare, din pacate, la unii...doarme. Felul in care pe noi ne "afecteaza" actul sexual difera de la om la om: de ce? pentru ca suntem diferiti: diferente culturale, emotionale, profesionale Experimentam viata in mod diferit, avem conceptii diferite, avem asteptari diferite, etc ; astfel, chiar daca se pare ca facem acelasi lucru in esenta, felul in care resimtim placere, satisfactie, durere este foarte diferit. Esenta sexului este ca doar aparenta(actul sexual propriu zis) este la fel.
Astfel, atunci cand unele persoane ne dau sfaturi sexuale sau ne ofera exemple prin propriile experiente si noi ne trezim ca intensitatea nu egaleaza nici pe departe descrierea...avem tendinta de a ne...inhiba. Si explicatia e simpla: fiind diferiti, lucrurile care ne fac placere sunt diferite.
Laura nu are nici pe departe asemenea pretentii: asta ar insemna sa ne vorbeasca individual dupa ce, in prealabil, a avut o experienta sexuala cu fiecare dintre noi.
Eu o consider un soi aparte de..afrodisiac; ceva in genul unui roman siropos care stimuleaza..imaginatia...pur si simplu la unii functioneaza: eu, dupa ce o ascult pe Laura...am "chef".
Poate ca daca s-ar fi mai mult cu oameni de acest gen(profa de sex) ar exista unele beneficii sociologice. Nu vreau sa speculez prea mult, dar eu cred ca rata experientelor "extraconjugale" ar scadea; nu vreau sa ma hazardez propunand o astfel de ideea ca fiind una de succes, dar eu cred ca ar putea functiona.
Astfel, atunci cand unele persoane ne dau sfaturi sexuale sau ne ofera exemple prin propriile experiente si noi ne trezim ca intensitatea nu egaleaza nici pe departe descrierea...avem tendinta de a ne...inhiba. Si explicatia e simpla: fiind diferiti, lucrurile care ne fac placere sunt diferite.
Laura nu are nici pe departe asemenea pretentii: asta ar insemna sa ne vorbeasca individual dupa ce, in prealabil, a avut o experienta sexuala cu fiecare dintre noi.
Eu o consider un soi aparte de..afrodisiac; ceva in genul unui roman siropos care stimuleaza..imaginatia...pur si simplu la unii functioneaza: eu, dupa ce o ascult pe Laura...am "chef".
Poate ca daca s-ar fi mai mult cu oameni de acest gen(profa de sex) ar exista unele beneficii sociologice. Nu vreau sa speculez prea mult, dar eu cred ca rata experientelor "extraconjugale" ar scadea; nu vreau sa ma hazardez propunand o astfel de ideea ca fiind una de succes, dar eu cred ca ar putea functiona.

cheater

calandor