ofer cunilingus tuturor fetelor si femeilor singure din oradea care au loc de intalnire nu vreau si nu cer nimic in schimb o fac de placere tel 0745831717 nu veti regreta garantez satisfactie maxima si discretie absoluta (NU RASPUND LA NR ASCUNSE astept sms de la voi dupa, vb la tel
astazi este ziua mea si m-am gandit sa imi fac un cadou
)
..sunt mihai..23 ani,pitesti,brunet albastrii 1m80 si 65kg... discret si fara interese materiale
m-ar interesa ceva distractiv
)...0752792421 sau maleficu19lover_boy
daca aveti vreo propunere interesanta..poate rezolvam ceva.
)
..sunt mihai..23 ani,pitesti,brunet albastrii 1m80 si 65kg... discret si fara interese materiale
m-ar interesa ceva distractiv
)...0752792421 sau maleficu19lover_boydaca aveti vreo propunere interesanta..poate rezolvam ceva.
buna sunt din pitesti..
add maleficu19lover_boy
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui albundy0164 (2011. 01. 18. marţi 23:58)!)
2011. 01. 18. marţi 23:58
add maleficu19lover_boy
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui albundy0164 (2011. 01. 18. marţi 23:58)!)
"daca esti discret si fara obligatii, poate am putea sa ne cunoasrem mai bine....," hmmm...suna provocator...sunt din...Deva...tu ?...
Casatorit, 39 ani, Mures, caut doamna/domnisoara din zona Mures pentru o relatie discreta!Ofer in schimb placere! Pot fi contactat la adresa sorinms71@yahoo.com
maritata tanara sant curioasa de one night stand cu tanar dotat pana in 30 de ani comunicam prin mesaje la 0768674185 nu sunati doar mesaje
singur, 28 ani ,caut partenera pentru petrecerea timpului liber in locatii deosebite.ID: sexdeplacere01
eu sunt bi, am 41/1.80/89 numai pasiv, doar pentru baieti care sunt dotati, ptr ca vreau sa imi ajunga in gat, si ...restul ce vrei tu. am 0747357298, nu raspund la tel private.Sunt f discret doresc curatenie si discretie.
Astept ...
Astept ...
sunt bi 41/1.80/89 numai pasiv din brasov, casat imi place sa ma futi adnac in gat sa imi ajunga in esofag/ID=florincrudu pe yahoo
caut fata pitesti/arges pentru nebunii si nu numai. id meu crystyd07
adresa mea de mess este florinmarin41 daca vrei sa te fut!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui clarisa (2010. 10. 24. duminică 22:48)!)
2010. 10. 24. duminică 22:48
daca esti discret si fara obligatii, poate am putea sa ne cunoasrem mai bine....,
caut doamna / domnisoara pentrru sponsorizare; petrosani; tarango22@yahoo.com
ofer cunilingus tuturor fetelor si femeilor singure din oradea care au loc de intalnire nu vreau si nu cer nimic in schimb o fac de placere sunatima la tel 0745831717 si nu veti regreta garantez satisfactie maxima si discretie absoluta (NU RASPUND LA NR ASCUNSE
caut femei din zona BIHOR...... id-ul meu este catalin.ion85
Caut femeie din Resita, sau imprejurimi, adica din judetul Caras-Severin pentru relatii sexuale. Ofer discretie maxima.
cauta fata din bacau...
clujeanca,,,,,,,,
caut fata,cuplu din timisoara....acasatm31 id mess
tanar, 25 de ani, din arad, caut fete fara obligatii si discrete pt sex total. yahoo : cristiano_benetto
tinar frumos,caut femei si cupluri pentru aventuri,dau limbi si fut bine..ne putem vedea si la web..daca aveti si voi..va astept..pup dulce
pt fetesi femei dim tulcea id mihai_406

Zoltan Nagy

zsoca54321
Katerina S