caut o doamna serioasa in buzau ptr intalniri 0761824672
buna am 26 ani sunt din cluj si imi caut perchea tot din cluj astept mesaj la id de mess showebnick
barbat 38 ani caut relatie de lunga durata din satu mare (id adi28sm)
Caut o doamna domnisoara pentru sex ocazional din Zalau!
Nu stiu daca are vreun rost, dar scriu si eu...... daca sunt femei dornice de sex la fel ca mine din harghita........ sunt aici .. nu ezitati
Open-minded, dotat, viril, imaginativ, educat, discret, pentru o relatie cu o femeie sau cuplu matur din Constanta sau apropiere. Seriozitate maxima. Id mess efect_imediat@yahoo.com
caut femei pt. sex din jud. bacau nu conteaza varsta. rog seriozitate.
CAUT FEMEI PENTRU REL INTIME DIN TG MUREȘ SAU CUPLURI TEL 0745366499
CAUT FEMEI PENTRU ORICE RELATIE DIN TG MURES TEL 0745366499
DIN CLUJ BARBAT40 ANI OFER PLACERE SEX PT FEMEI DISCRET SI CURAT ZSOLTPAP15@YAHOO.COM cautatima
CAUT FATA/femei din cluj napoca pt aventura si sex discret 0744639564
daca esti din oradea sunt ceea ce cauti sunt si eu bi si imi place ce=ti place si tie 0745831717 cu conditia sa ai loc de intalnire
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui dellciuc (2012. 09. 29. sâmbătă 12:13)!)
2012. 09. 29. sâmbătă 12:13
Barbat bisexual caut un tanar asemeni mie curat, discret si cu bun simt pe care sa il sug si care sa imi dea sa ii inghit sperma direct din pula
cuplu incepator cu tendinte by cautam cupluri si fete,femei ptsex momentan din bihor,arad.tim.etc ..rugam discretie maxima si curatenie/oferim si noi ...ne puteti contacta pe id petaladet@yahoo.com..rog momentan fara barbati..ms
Barbat bisexual caut un tanar asemeni mie curat, discret si cu bun simt pe care sa il sug si care sa imi dea sa ii inghit sperma direct din pula
Fi Amanta mea
Daca esti pe cat de haioasa pe atat de serioasa si daca esti pe cat de simpla pe atat de sofisticata si bineinteles daca nu esti profi , atunci fi amanta mea
mihai.me1964@gmail.com
Daca esti pe cat de haioasa pe atat de serioasa si daca esti pe cat de simpla pe atat de sofisticata si bineinteles daca nu esti profi , atunci fi amanta mea
mihai.me1964@gmail.com
Imprevizibil...
Am 18 ani si sunt un baiat virgin ... nu am avut ocazia pana acum si nici timp. Sunt din Bucuresti cine doreste sa ma contacteze alin_49@yahoo.com
Drobeta Turnu Severin. in cautare de partenere pt sex.
vaslui. ador sa fac sex. iubesc sa fac sex. disponibil femeilor intre 20-40 anisori.... narcisasalbatica2
27 ani focsani, caut fata pt relatie discreta

Zoltan Nagy

Eve Smile