buna la toate fetele din bucuresti, 26 ani, fara obligatii discret, dotat, caut partenera de sex si de ce nu poate mai mult, fac de toate in pat, numai doamnele interesate, ofer poze pentru dovada, fete intre 18-35 de ani, id kabul891234
buna adi din giurgiu caut o fata astept sa va cunosc pup
sunt fete din mures
sunt si fete din Brasov
ceau, sunt din satu mare caut femei,astept mesajel
sau din bucuresti
mail...... hhighland31@yahoo.com
caut doamna sau cupluri 40 de ani dornice de sex...constanta...mangalia
Barbat, 26 ani din Resita, casatorit, caut femeie pentru relatie discreta. NU NUMAI SEX. Caut o prietena si o persoana calda si placuta. ID shark86shark@yahoo.com
unde sint femeile?
ramon70@mail.md
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui clarisa (2010. 10. 31. duminică 21:48)!)
buna....am 40 de ani , sunt din rep moldova ,cu activitate in ardeal , as dori sa cunosc partenere deschise la fantezii , fara principii in zona ardealului...raspund la mail ramon70@mail.md ( serghei)
Domn casatorit ofer cunilingus (ling pizda) tuturor fetelor si femeilor singure din oradea care au loc de intalnire nu vreau si nu cer nimic in schimb o fac de placere tel 0745831717 sunatima nu veti regreta garantez satisfactie maxima si discretie absoluta astept sms de la voi dupa, vb la tel
barbat/40/bucuresti, 1,80/brunet, caut doamna normala, pentru sex!!!!
repet nu conteaza banii ci doar starea soo sa fie ea ok
daca ma vaad azi cu ea dupa 13:00 si ne lasam amandoi dusi d val indiferent daca ne futem su nu, o plates regeste singura conditie este sa fie ffff OPEN mindem mai ales acum ca sunt obosit si va trebui sa ma energizez brusc
sal 31 ani din bucuresti , dau limbi si ling picioarele doamnelor din placere am id de mes (facesitting_buc)
(ling pizda) tuturor fetelor si femeilor singure din oradea care au loc de intalnire nu vreau si nu cer nimic in schimb o fac de placere tel 0745831717 sunatima nu veti regreta garantez satisfactie maxima si discretie absoluta astept sms de la voi dupa, vb la tel
tanar 26 de ani dragut curat discret caut femeie matura pt relatie discreta id ingerulnegru94@yahoo.com zona oltenia seriozitate si discretie maxima
tanar 25de ani din satu mare satisfac placerile femeilor,discretie maxima,am loc,nu vreau bani,o fac din placere,astept mesajele voastre!

Zoltan Nagy

Fotos70
Doina