aici sunt de acord . sunt mai curat pe picioare decat sunteti multi in gura . pff
Foot-job-ul mi se pare extraordinar daca partenera poarta dresuri ( orice categorie ). Sotia mea poarta dresuri de fiecare data cand facem sex, si mi se pare super. ca sa nu spun ca ea stie foarte bine acest lucru si ma mai tachineaza pe tema asta....stie ca imi place cum se imbraca cu dresuri, stie ca imi place sa o vad in dresuri, stie ca imi place sa ma atinga cu dresuri.
Mergeam odata intr-un concediu si purta o rochita destul de subtire si la un moment dat s-a descaltat si si-a pus picioarele la mine in poala ( nu prea recomand acest lucru deoarece poate distrage atentia de la drum si nu cred ca isi doreste cineva sa se sfarseasca rau ), apoi a ridicat usor rochita si mi-a aratat ca nu poarta nici lenjerie intima....
pana la urma seara s-a terminat frumos, dar a fost o tachinare foarte placuta...
Daca reusesc sa o conving sa facem si poze o sa le postez.
Mergeam odata intr-un concediu si purta o rochita destul de subtire si la un moment dat s-a descaltat si si-a pus picioarele la mine in poala ( nu prea recomand acest lucru deoarece poate distrage atentia de la drum si nu cred ca isi doreste cineva sa se sfarseasca rau ), apoi a ridicat usor rochita si mi-a aratat ca nu poarta nici lenjerie intima....
pana la urma seara s-a terminat frumos, dar a fost o tachinare foarte placuta...
Daca reusesc sa o conving sa facem si poze o sa le postez.
Koka draga, am niste poezii mai lungi, insa uite una mai scurta [nah, ca tot vad ca postez versuri
]:
Nici...
Mistria ce-n mana sta azi imi e cuvantul,
ce deseori te deranjeaza cand mi-l asculti-
Cu el, cladesc si distrug Pamantul
Consolez si mint pe multi...
Iar, de-ncerci sa schimbi ceva-n mai bine-
Nu-mi lua cuvantul si nu mi-l contesta,
la fel cum si al tau cu-al meu, in fine
Ca Osie Lumii va sta.
Cu el vom construi o Noua Lume,
cu ochi si guri atat de mici...
in care nu vom avea un nume,
si nici, si nici... (Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 08. 08. sâmbătă 22:08)!)
2009. 08. 08. sâmbătă 22:08
]:Nici...
Mistria ce-n mana sta azi imi e cuvantul,
ce deseori te deranjeaza cand mi-l asculti-
Cu el, cladesc si distrug Pamantul
Consolez si mint pe multi...
Iar, de-ncerci sa schimbi ceva-n mai bine-
Nu-mi lua cuvantul si nu mi-l contesta,
la fel cum si al tau cu-al meu, in fine
Ca Osie Lumii va sta.
Cu el vom construi o Noua Lume,
cu ochi si guri atat de mici...
in care nu vom avea un nume,
si nici, si nici... (Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 08. 08. sâmbătă 22:08)!)
Nimic nu ne apropie
mai mult de moarte
decât dragostea
din dragoste se poate muri
din moarte se poate trai
dar cine traieste
dincolo de moarte
ma întreaba spiridusul
de la usa
eu îi raspund în soapta
femeia poetul si filosoful
dar ce înseamna aceste
trei notiuni absurde
eu îi raspund cu ultimele
puteri
nu stiu si nimeni
nu va sti niciodata
mai mult de moarte
decât dragostea
din moarte se poate trai
dar cine traieste
dincolo de moarte
ma întreaba spiridusul
de la usa
eu îi raspund în soapta
dar ce înseamna aceste
trei notiuni absurde
puteri
nu stiu si nimeni
nu va sti niciodata
Se spune ca esentele tari stau in sticlutze mici...Se mai poate spune [dovedit] ca ,,sculele" mari obosesc repede, se trezesc mai greu, ranesc si isi revin mai greu.Dar nu asta e problema.Conteaza ca omul se descurca si ca e potent.Inafara de asta, si unghiul de fotografiere il dezavantajeaza.
Nu fi rea, nu te gandi numai la ce ti-ai dori tu sa fie.Omul a dat doar un exemplu de foot-fetish
Cel mai tare foot fetish e ca fata sa poarte ciorap de lana [de aceea din care se face cerga]
Sa vezi atunci bucuria ,,fortei de frecare".Dupa un asa proces, cred ca orice atingere de penis de alte obiecte se lasa cu scantei
[de la electrizare]
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cuncus (2009. 01. 19. luni 14:00)!)
Nu fi rea, nu te gandi numai la ce ti-ai dori tu sa fie.Omul a dat doar un exemplu de foot-fetish
Cel mai tare foot fetish e ca fata sa poarte ciorap de lana [de aceea din care se face cerga]
Sa vezi atunci bucuria ,,fortei de frecare".Dupa un asa proces, cred ca orice atingere de penis de alte obiecte se lasa cu scantei
[de la electrizare]
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cuncus (2009. 01. 19. luni 14:00)!)
Nimic nu ne apropie
mai mult de moarte
decât dragostea
din moarte se poate trai
dar cine traieste
dincolo de moarte
ma întreaba spiridusul
de la usa
eu îi raspund în soapta
dar ce înseamna aceste
trei notiuni absurde
puteri
nu stiu si nimeni
nu va sti niciodata
mai mult de moarte
decât dragostea
din moarte se poate trai
dar cine traieste
dincolo de moarte
ma întreaba spiridusul
de la usa
eu îi raspund în soapta
dar ce înseamna aceste
trei notiuni absurde
puteri
nu stiu si nimeni
nu va sti niciodata
Tocmai azi am practicat-o si era buuuuuuun! Insa nu am avut ocazia sa fac poze...
nici una nici alta
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 02. 04. miercuri 19:55)!)
2009. 02. 04. miercuri 19:55
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 02. 04. miercuri 19:55)!)
vrei sa zici ca este PENISUL tau?... sau tu esti "ea"-ua cu craci...?
vrei sa zici ca este PENISUL tau?... sau tu esti "ea"-ua cu craci...?

Tuntus

kaloz
Crystal Crown