ma bucur k teai descoperit, d ex alte fete nici nuvor sa auda de sex anal astep un rasp deunde esti p mail mariann_trans@yahoo.com imi plac fetele care nu tin cont de nimic adunci k fac sex placerea trebuie max pwp
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 02. 04. miercuri 19:44)!)
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 02. 04. miercuri 19:44)!)
I did three women but each time it is very pleasant scucces
emanuella daca ai facut asta pentru prietenul tau meriti apreciata .daca iti si mai place meriti felicitari
succes ...imi faci pofta te si vad cum te mangai acolo singurica
succes ...imi faci pofta te si vad cum te mangai acolo singurica
pozele ?hmmmmm super tari
sexul anal ,,ar trebui sa fie o icununare a sexului propriu zis
nu trebuie sa placa la toata lumea si nu trebuie blamati cei carora le place
eu unul imi doresc ,dar cum mereu e nevoie de doua persoane si pentru acest lucru ......mai e de asteptat ...... cineva doritoare ?
nu trebuie sa placa la toata lumea si nu trebuie blamati cei carora le place
eu unul imi doresc ,dar cum mereu e nevoie de doua persoane si pentru acest lucru ......mai e de asteptat ...... cineva doritoare ?
pot sa te ating si eu?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui emanuella (2009. 06. 23. marţi 11:42)!)
2009. 06. 23. marţi 11:42
Prima data am acceptat sa fac sex anal doar pentru a multumi partenerului pentru tot ceea ce ma facea sa simt, senzatiile pe care mi le provoca atunci cand eram impreuna. Sincer, ma durea destul de tare, dar am perseverat, am invatat sa-mi cunosc mai bine corpul, iar acum a devenit o adevarata placere. Chiar si atunci cand ma masturbez, intotdeauna ating si anusul. Senzatia este minunata.
da, este adevarat...sunt adevarate perle.si ca orice perla, sunt greu de gasit
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Anacondax (2009. 09. 20. duminică 07:12)!)
2009. 09. 20. duminică 07:12
Probabil stiti povestea...cu perla. daca nu uite o aici:
"Un discipol dintr-un templu Shaolin işi întreabă mentorul spiritual:
- Inţelepte si onorabile Maestre, ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre o perlă si o femeie?
Maestrul ii răspunde:
- Diferenta, mic si umil nestiutor scarabeu, este că perla poate fi „insirata" din doua parti, iar femeia dintr-o singura parte!...
Discipolul, confuz, insista:
- Dar, Maestre, cu toata rusinea pentru a fi indraznit a contrazic intelepciunea dumneavoastra himalaiana, trebuie sa va comunic faptul ca am auzit vorbindu-se despre femei care se lasă „insirate” de pe ambele părţi!...
Cu un mic suras, Maestrul ii raspunde:
- Atunci, nu este o femeie, ci este o perla!... "
- Inţelepte si onorabile Maestre, ati putea sa-mi spuneti care este diferenta dintre o perlă si o femeie?
Maestrul ii răspunde:
- Diferenta, mic si umil nestiutor scarabeu, este că perla poate fi „insirata" din doua parti, iar femeia dintr-o singura parte!...
- Dar, Maestre, cu toata rusinea pentru a fi indraznit a contrazic intelepciunea dumneavoastra himalaiana, trebuie sa va comunic faptul ca am auzit vorbindu-se despre femei care se lasă „insirate” de pe ambele părţi!...
Probabil stiti povestea...cu perla. daca nu uite o aici:
Maestrul ii răspunde:
Maestrul ii răspunde:
Femeile mi-au provocat
atâta durere de câte
ori le-am întâlnit
cred ca este o amintire
de când ieseam din
burta mamei
si strigam în gura mare
nu ma aduceti aici
atâta durere de câte
ori le-am întâlnit
cred ca este o amintire
de când ieseam din
burta mamei
si strigam în gura mare
nu ma aduceti aici
sint mare amator .. nu am gasit insa femea ...care sa acepte ...
super tari pozele....
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2008. 11. 22. sâmbătă 23:51)!)
2008. 11. 22. sâmbătă 23:51
Sexul anal ramine ptr femei o Piatra majora de incercare, fara asta ele nu se simt implinite ca "femeie" si nici nu devin femei in toata regula cuvintului:
poate ca ar trebui sa fii mai convingator!!dar crezi ca toti brabatii agreeaza asa ceva??
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui body_crys (2008. 12. 11. joi 04:02)!)
2008. 12. 11. joi 04:02
imi place sexul anal si din pacate, sotia nu il agreeaza.noroc cu partidele de swing cu sotiile altora care accepta.
cred ca ai mare dreptate!!de ea depinde daca vrea...
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui feo37 (2008. 11. 08. sâmbătă 14:17)!)
2008. 11. 08. sâmbătă 14:17
consider ca a face sex anal cu partenera , in primul rand ea este cea care trebuie sa vrea si sa stie cum sa inceapa, asta daca nu a mai facuto
Prima data am acceptat sa fac sex anal doar pentru a multumi partenerului pentru tot ceea ce ma facea sa simt, senzatiile pe care mi le provoca atunci cand eram impreuna. Sincer, ma durea destul de tare, dar am perseverat, am invatat sa-mi cunosc mai bine corpul, iar acum a devenit o adevarata placere. Chiar si atunci cand ma masturbez, intotdeauna ating si anusul. Senzatia este minunata.
de ce, esti pocait...?
chiar nu stiam asta cu femeie in toata regula
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui eustake (2008. 11. 17. luni 22:55)!)
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui eustake (2008. 11. 17. luni 22:55)!)
imi place sexul anal si din pacate, sotia nu il agreeaza.noroc cu partidele de swing cu sotiile altora care accepta.
Mariana din Focsani mi-a trimis pozele ptr voi:

yebo

fiatalpaar
Jill Mcinnis