barbat casatorit care stie ce inseamna swingul, care a facut swing cu sotia, caut cuplu casatorit din Pitesti si zonele limitrofe pentru swing.
Veau si eu sa particip dar nu sunt inca sigura ca sotul meu e atat de deschis ca mine ce pot sa fac ?
As citi despre club si despre evenimente concrete...
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Zoltan Nagy (2010. 05. 02. duminică 14:06)!)
2010. 05. 02. duminică 14:06
Spune NU geloziei si violentei in relatia de cuplu prin SWING ! Comunitatea de pe www.vipswingingclub.com va asteapta si va doreste distractie si relaxare maxima !
poate ne dai si noua adresa ta...sa vb
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui katila (2008. 10. 19. duminică 01:18)!)
2008. 10. 19. duminică 01:18
Buna tuturor.Sunt pasionata swingerului,dar nu prea am informatii despre cluburi de acest gen in centrul tarii.In viitor si eu as-i vrea a am un Swinger club dar vom vedea.Sunt partener in acest domeniu daca vrea cineva.
suntem un cuplu din bucuresti , draguti , si cautam cupluri pt prietenie si sex/ dar reale ,
Spune NU geloziei si violentei in relatia de cuplu prin SWING ! Comunitatea de pe www.vipswingingclub.com va asteapta si va doreste distractie si relaxare maxima !
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Luana60 (2010. 05. 02. duminică 12:05)!)
2010. 05. 02. duminică 12:05
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Luana60 (2010. 05. 02. duminică 12:05)!)
Saptamanal organizam petreceri swing la Predeal in hotel cu circuit inchis doar pentru swing! Detalii la profil Luana pe site-ul : http://www.vipswingingclub.com/
Saptamanal organizam petreceri swing la Predeal in hotel cu circuit inchis doar pentru swing! Detalii la profil Luana pe site-ul : http://www.vipswingingclub.com/
VipSwingingClub organizeaza petreceri swing zilnic: luni-singuri, marti-cupluri, miercuri-mixte, joi-singuri, vineri-cupluri,sambata-mixte, duminica-socializare si introducere in fenomenul swing! Locuri limitate! Rezervari numai pe www.vipswingingclub.com informatii la tel. 0763.287.044
buna sintem cuplu din hd. yd printesanoptii2003
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xxxxcxx (2009. 03. 11. miercuri 18:34)!)
buna sintem cuplu swing din hd. peaici nu prea gasim ce cautam.ajutane daca poti. yd printesanoptii2003
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui katila (2008. 10. 19. duminică 01:18)!)
2008. 10. 19. duminică 01:18
Buna tuturor.Sunt pasionata swingerului,dar nu prea am informatii despre cluburi de acest gen in centrul tarii.In viitor si eu as-i vrea a am un Swinger club dar vom vedea.Sunt partener in acest domeniu daca vrea cineva.
cuplu 29-30 ani cautam cuplu pina in 35 ani din timisoara .tel 0732734024
cuplu 29-30 ani cautam cuplu pina in 35 ani din timisoara.
Cuplu maghiară cu doi copii din Transilvania-core de partid de vacanţă cu care să putem dormi bine si se simt cu câţiva ani în 38/42
Ti-am raspuns Bogdane la aceasta intrebare! Numai bine si ne bucuram ca ne vizitezi si citesti pagina.
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui bogdan2309 (2010. 01. 24. duminică 04:23)!)
2010. 01. 24. duminică 04:23
Mai fratilor ce se intampla de nu se vede clipul pe care l-am pus acum vreo doua luni aici? Stie cineva ce s-a intamplat?
Mai fratilor ce se intampla de nu se vede clipul pe care l-am pus acum vreo doua luni aici? Stie cineva ce s-a intamplat?
OFER CUNILINGUS(LING PIZDA) PANA LA ORGASM TUTUROR FEMEILOR DIN ORADEA CARE AU LOC DE INTALNIRE SUNATIMA LA 0745831717 SI NU VETI REGRETA GARANTEZ SATISFACTIE MAXIMA SI DISCRETIE ABSOLUTA ....RASPUND NUMAI LA TEL SAU TRITETI SMS.(NU RASPUND LA NR DE TEL ASCUNSE)
Poetul iubeste muzica
dar unde este femeia
care aducea ordinea
si fericirea în lume
tu spui ea este
în inima si sufletul tau
astfel ca ma culc linistit
cu femeia din inima mea
dar unde este femeia
care aducea ordinea
si fericirea în lume
tu spui ea este
în inima si sufletul tau
astfel ca ma culc linistit
cu femeia din inima mea
ASA ESTE ...
...DE CE SA FIM...EGOISTI....., NU ESTE SINGURUL DIN ZONA....
...VA PUPAM....
...DE CE SA FIM...EGOISTI....., NU ESTE SINGURUL DIN ZONA....
...VA PUPAM....
NU E SINGURUL....
...DINTARA ASTA..., PLACEREA SE IMPARTE CU...PRIETENII....
...WB,SR, OAMENI BUNI
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui pisicuta (2008. 01. 26. sâmbătă 01:06)!)
...DINTARA ASTA..., PLACEREA SE IMPARTE CU...PRIETENII....
...WB,SR, OAMENI BUNI
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui pisicuta (2008. 01. 26. sâmbătă 01:06)!)
http://www.keezmovies.com...ptr amatori care vor sa faca film XXX...SUCCES!

pisicuta

Topes007