Subiect deschis după ideea lui rosinmarian, pentru poze menite să ne arate frumuseţea trupului femeii gravide pregătite incontinuu pentru sex arzător şi plin de pasiune!

cind sotia mea a fost insarcinata ne futeam ca niste nebuni....dupa sa schimbat totul ...nasol
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Ildiko00 (2008. 07. 24. joi 21:10)!)
2008. 07. 24. joi 21:10
Szia Zoli, chiar ca ai lipsit cam mult... e un an aproape de cind nu am mai vb... sper ca tot ce ai facut in aceasta lipsa sa fie super...
Ce s-a schimbat de fapt?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui lajos2007 (2008. 04. 15. marţi 11:48)!)
2008. 04. 15. marţi 11:48
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui lajos2007 (2008. 04. 15. marţi 11:48)!)
cind sotia mea a fost insarcinata ne futeam ca niste nebuni....dupa sa schimbat totul ...nasol
mi-ar place sa fut o femeie gravida si sa-mi dau si eu drumul in pizda ei!
Mult succes!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui neastimparatul (2008. 05. 23. vineri 13:45)!)
2008. 05. 23. vineri 13:45
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui neastimparatul (2008. 05. 23. vineri 13:45)!)
mi-ar place sa fut o femeie gravida si sa-mi dau si eu drumul in pizda ei!
imi place sa vizionez aceste filme
il doresc
il doresc acum
sexul
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui baiat_sepsy (2008. 07. 25. vineri 17:00)!)
2008. 07. 25. vineri 17:00
pana la urma se fac lipeli pe situ asta pt clipe de neuitat ?
de ce nu se face un forum in care sa zica fiecare de unde e si poate poate se infinge ceva
de ce nu se face un forum in care sa zica fiecare de unde e si poate poate se infinge ceva
Putea să vină toată seria.

(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Tuntus (2008. 09. 18. joi 10:03)!)

(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Tuntus (2008. 09. 18. joi 10:03)!)
Continuare....

Si eu am avut ocazii multe ,chiar ca este bun.
2 modele de vaca gestanta:
MA INTREB OARE PE TINE CINE TE A FACUT? PT. TINE FEMEILE INSARCINATE INSEAMNA VACI GESTANTE?OARE MAMA TA CAND ERA INSARCINATA CU TINE NU A FACUT SEX? EU CRED CA A FACUT SI STII DE CE...........PT CA S-A DOVEDIT CA APETITUL SEXUAL AL FEMEII GRAVIDE ESTE MAI MARE DECAT A UNEI FEMEI NEINSARCINATE.TI AR PLACE SA TE CATALOGHEZE LUMEA TOT CA VACA GESTANTA CAND O SA FI INSARCINATA?MA INTREB CINE TE LASA SA RASPUNZI FORUMISTILOR PT CA DUPA PAREREA MEA NU AI CE CAUTA AICI IN CALITATEA PE CARE O AI.NU STII SA RESPECTI.
asa este nivelul! .......sau poate e doar o scapare!
Nu avem ce comenta pe seama sexului cu femei gravide insa ,trebuie sa respectam femeiile, in special cele gravide mai ales atunci cand ele isi dau acordul sa fie si filmate ! Sa nu uitam ca acest gest o fac in special de dragul barbatiilor ! Felicitari si "jos cu palaria" in fata acestor femei.
CUNOSC FOARTE MULTI BARBATI CARORA LE PLAC FEMEILE GRAVIDE,SA LE PENETREZE,SA-I SUGA LAPTELE, SA LE VADA URINAND(DE PE UN SITE FETISHIST)MIE,CU MULTI ANI IN URMA CAND ERAM GRAVIDA IN LUNA A SAPTEA,UN TIP MA AJUTAT SA COBOR DIN TREN,SA APLECAT LA BURTA MEA, A PUPAT-O SI A FUGIT,PIERZANDU-SE PRINTRE OAMENII DE PE PERON.....ATUNCI NU INTELEGEAM.........FANTEZIA ASTA.

Cathyleen

spuri80
Syvette