daca vrei, lasa-mi un mesaj aici sau pe mail. crystif22@yahoo.com
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelute4 (2010. 01. 25. luni 20:33)!)
2010. 01. 25. luni 20:33
si mie imi place ca sotia sa fie fututa de alcineva ,ma excita mult
valy_2009_2010 cautatima si mai vorbim poate gsesc o fata unde pot sa fac sex cu ea
Dar clipurile de la amatori de ce nu merg ?
eeeee faaaorte bn daca ai face sex cautama si nu vrei regreta id mariann_trans astept pwp dulce
sau mail mariann_trans@yahoo.com
pwp
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 08. 08. sâmbătă 22:11)!)
2009. 08. 08. sâmbătă 22:11
sau mail mariann_trans@yahoo.com
pwp
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui K0KA (2009. 08. 08. sâmbătă 22:11)!)
Iata care este problema
acestui anotimp ambiguu
este iarna sau este primavara
zboara fluturii la ferestrele mele
eu stau întins pe canapeaua mea
metafizica si închid ochii
ma întorc si zic
nu stiu daca este iarna
sau primavara
nu stiu nimic
acestui anotimp ambiguu
este iarna sau este primavara
zboara fluturii la ferestrele mele
eu stau întins pe canapeaua mea
metafizica si închid ochii
ma întorc si zic
nu stiu daca este iarna
sau primavara
nu stiu nimic
cuplu caut cuplu din timisoara
Cuplu maghiară cu doi copii din Transilvania-core de partid de vacanţă cu care să putem dormi bine si se simt cu câţiva ani în 38/42
cornelnederland@yahoo.com
lasa un id si vb
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cornelute4 (2010. 01. 25. luni 20:33)!)
2010. 01. 25. luni 20:33
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui fuckmywife (2008. 01. 04. vineri 12:48)!)
2008. 01. 04. vineri 12:48
Imi place sa ma uit, cand sotia mea este fututa de altcineva. Cred, ca suntem multi asa.
Oare, suntem? ...
Oare, suntem? ...
Buna Bogdane 2309! Am sa iti raspund la intrebarea pusa de tine. Din cauza ca se incarca foarte multe clipuri si fotografii (cu mult peste la ce ne-am asteptat noi) dureaza ceva mai mult pana sa fie afisate.In afara de asta tot ce se incarca trece printr-un filtru plus din cauza unei defectiuni aparute acum cateva saptamani a fost nevoie de o restructurare a site-ului !!! Insa cu siguranta ceea ce ai incarcat va fi postat! Multumim pentru intelegere si rabdare si ca esti vizitator constant al site-ului. Zoltan Nagy
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui bogdan2309 (2010. 01. 24. duminică 04:24)!)
2010. 01. 24. duminică 04:24
dar chiar nu stie nimeni ce se intampla de nu se vede clipul pus de mine?
dar chiar nu stie nimeni ce se intampla de nu se vede clipul pus de mine?
am pus un film aici dar nu se vede. de ce? am vazut ca mai multi se plang de faptul ca pun poze sau filmulete si nu se vad. Stie cineva de ce?
pentru bogdan 2309 va lasam un id de mse sa vorbim alexander181973
Buna!Doresc cupluri care vor sa isi indeplineasca fanteziile cu mine ,ador sa ling pasarica,sa beau pisu precum si alte fantezii de dominare,nu conteaza varsta doar sa fie seriosi,Daca vrei sa iti vezi partenera cum ma domina nu ezita sa ma contactezi la d_dany_87@yahoo.com Ms
nu cred ca sunt
stie cineva vreun club de swingeri in Pitesti?
Buna suntem din Covasa, si vrem sa intilnimi oameni cu aceasi tip gandire
Ne cerem scuze daca unele postari (filme,foto) apar cu intraziere insa din cauza unor restructurari si modernizari care s-au facut la site am fost nevoiti sa blocam voluntar materialle trimise de voi ! Absolut tot ce am primit de la vizitatori va aparea in curand pe goldengate-ro.com ! Multumim pentru intelegere si rabdare ! Zoltan Nagy manager general.
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui bogdan2309 (2009. 11. 16. luni 12:21)!)
2009. 11. 16. luni 12:21
l-am pus, am primit si mesaj ca este ok, dar....nu se vede! mai asteptam o zi, poate, cine stie?!?!?!
ok
l-am pus, am primit si mesaj ca este ok, dar....nu se vede! mai asteptam o zi, poate, cine stie?!?!?!
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xxxxcxx (2009. 11. 15. duminică 07:53)!)
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui xxxxcxx (2009. 11. 15. duminică 07:53)!)

fuckmywife

pinkyke22
Marcela V