Priveliştea unei sau a ambelor "ţâţe" lăsate la vedere "întâmplător" de o bluziţă jucăuşă, ori imaginea sânilor jucîndu-se de-a v-aţi ascunselea în faţa unor priviri înfometate sub "mătasea vrăjită" poate fi hotărîtoare pentru ziua Ta!
Uită-te şi contribuie şi Tu cu noi imagini!
Uită-te şi contribuie şi Tu cu noi imagini!
SUPER POZE....SUPER SINI....CE POATE FI MAI EXCITANT DECIT DECIT DORINTA DE A STI CE SE ASCUNDE SUB HAINE...
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathyleen (2007. 12. 02. duminică 16:09)!)

mincatias tita ta de pizda frumoasa
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Zoltan Nagy (2007. 11. 29. joi 09:40)!)
2007. 11. 29. joi 09:40
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Zoltan Nagy (2007. 11. 29. joi 09:40)!)
Sunt putin dezamagit de cele cateva zile petrecute la Brasov impreuna cu KOVI regizorul LUXx-Video si directorul HEFFNER MEDIA,nu am reusit ceea ce ne-am propus, privind locatile pentru filmari.Ramane sa mai cautam in zona Sighisoara..sau Baia Mare...! Dupa cum se stie castelul Bran este interzis ptr acest gen de filmari.
Nici vremea nu a tinut cu noi a nins,a plouat,a fost frig...asa ca am stat in hotel unde am discutat despre proiectele de viitor GOLDENGATE-BELAMI-LUXX.
Kovi mi-a povestit din bogata cariera de 16 ani de producator.Un om de la care am multe de invatat,iar faptul ca avem proiecte comune de filmare in viitor o sa fie pentru mine un bun prilej de a invata de a capata experienta.
In zilele urmatoare pregatesc o filmare cu Enrika Dolls de fapt clipuri video pentru publicitate .Ne revedem curand...
Nici vremea nu a tinut cu noi a nins,a plouat,a fost frig...asa ca am stat in hotel unde am discutat despre proiectele de viitor GOLDENGATE-BELAMI-LUXX.
Kovi mi-a povestit din bogata cariera de 16 ani de producator.Un om de la care am multe de invatat,iar faptul ca avem proiecte comune de filmare in viitor o sa fie pentru mine un bun prilej de a invata de a capata experienta.
In zilele urmatoare pregatesc o filmare cu Enrika Dolls de fapt clipuri video pentru publicitate .Ne revedem curand...
Ia mai spune,unde pula mea te-ai ascuns pânâ acuma ? Sub bluziţă ?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathyleen (2008. 06. 27. vineri 00:13)!)
Unde pula ta m-am ...ce? Mai bine zis: unde-i pula ta?
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Petrika (2008. 06. 28. sâmbătă 20:13)!)
2008. 06. 28. sâmbătă 20:13
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Petrika (2008. 06. 28. sâmbătă 20:13)!)
Ia mai spune,unde pula mea te-ai ascuns pânâ acuma ? Sub bluziţă ?
Asta e ca in bancul cu ciobanii..Stii ce-i penisul???Ceva asa ca la o jumatate de pula
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathyleen (2008. 06. 30. luni 00:28)!)
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Cathyleen (2008. 06. 30. luni 00:28)!)
INCREDIBIL ! Sanii acestor romance chiar nu se pot ascunde sub bluzita ! Cine ar fi crezut ca avem in Romania asa ceva !?

ce mai misto tot Alexandra Astilean ramane, aia cu cravata sau cu un dildo rosu la pizda! Si parca acum, de cand s-a ingrasat ca o scroafa imputita, e MAI buna de pula!
sa le tot futi intre tzatze!
Rominca ci titele mari - eh, nu prea! Dar avem gusturi diferite, nu? In schimb, prima poza e bestiala!

Cathleen

mukk75
Katie Lee