Pentru pasionaţii nudismului, aici puteţi lega noi prietenii, stabilii excursii comune, discuta despre experienţele voastre sau da sfaturi celor noi.
De ce nu bagi o poza ? Numai asa,sa vedem la ce te gändesti..
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cheater (2007. 11. 06. marţi 08:43)!)
2007. 11. 06. marţi 08:43
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui cheater (2007. 11. 06. marţi 08:43)!)
Pentru pasionaţii nudismului, aici puteţi lega noi prietenii, stabilii excursii comune, discuta despre experienţele voastre sau da sfaturi celor noi.
ASTA E DE PE PLAJA DE NUDISTI DE LA COSTINESTI ? FOARTE INTERESANT SI FRUMOS, SA FACI PLAJA ASA CUM TE-A FACUT NATURA SAU MAMA ! EU INCA N-AM AJUNS PE PLAJA AIA !
a-si dori sa discut despre nudism cu alti practicanti din orice zona a tarii
hmm miar place sa fakc plazsa cu tine zoltan
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui Petrika (2007. 12. 26. miercuri 15:50)!)
Referindu-mă la titlul "topik"-ului, dragi nudişti, anunţaţi-mă şi pe mine, unde să ne adunăm???
atat de putini suntem?eu fac nudism la olimp spre cherhana si sunt tare singur.Va astept
la Oradea unde se face nudism?
Eu zic ca nudismul este o cultura.Si mie-m place ,in tara nu am practicat ,in Ungaria am fost la un strand cu nudisti ,acolo te simti altfel,nu este votba de sex,perversiuni etc.,acolo te simti in ceruri.Si eu astept opinii, detalii ,unde se poate face nudism la noi in centrul tarii.
Eu va recomand Grecia,insula Corfu mie mi-a placut foarte mult!Este putin mai greu de ajuns la plaja de nudisti dar daca intrebi localnicii sigur te indruma corect!Plaja se numeste Mirtiotissa
super asa da vita frumoas
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui bestview (2008. 10. 31. vineri 02:12)!)
2008. 10. 31. vineri 02:12
(Click aici pentru răspunsul la mesajul lui bestview (2008. 10. 31. vineri 02:12)!)
Eu va recomand Grecia,insula Corfu mie mi-a placut foarte mult!Este putin mai greu de ajuns la plaja de nudisti dar daca intrebi localnicii sigur te indruma corect!Plaja se numeste Mirtiotissa

cheater

HOBO224